Zoeken

Deze zoekmachine helpt om webpagina's op Modelautos1op87.nl te vinden. Het werkt als volgt: vertel de zoekmachine wat je wilt door sleutelwoorden, zinnen, of vragen in de zoekbox te typen. De zoekmachine antwoordt door een lijst te tonen van alle webpagina's in zijn index die gerelateerd zijn aan deze onderwerpen. Het meest relevante document komt bovenaan de lijst.


De Top-10 van zoekbegrippen
(sinds 23 juli 2009)

1:87 - Herpa - Wiking - Beurs - Modelauto - DAF - VW - Volvo - Scania - Opel

Zoektips

Hoe te gebruiken

Type uw zoektermen in de zoekbox.
Klik op de Zoek-knop om zoekopdracht te starten.

Hier is een Voorbeeld:

Type Scania in de zoekbox.
Klik op de Zoek-knop of druk op Enter.

Tip: Maakt u zich geen zorgen als u een grote hoeveelheid resultaten krijgt. Gebruik meer dan een paar woorden wanneer u zoekt. De meest relevante zal boven aan de resultaten pagina verschijnen.

Simpele Tips voor meer Exacte Zoekopdrachten

Zoekopdrachten zijn niet hoofdletter gevoelig. Zoeken naar "Voet" is gelijk aan met kleine letters "voet" en hoofdletters "VOET".

Standaard zijn zoekopdrachten niet accent gevoelig, maar beheerders kunnen de instellingen veranderen. Met "accent gevoelig" worden Latijnse karakters bedoeld zoals õ of é en è;.

Woorden invoegen of uitsluiten

Plaats het plus teken (+) voor het trefwoord om te zorgen dat een specifiek woord altijd aanwezig is in de zoekresultaten. Plaats het min teken (-) voor het trefwoord om er voor te zorgen dat een specifiek woord altijd wordt uitgesloten in de zoekresultaten.

Voorbeeld: Om te zoeken naar recepten voor koekjes met nootjes maar zonder rozijnen, probeer dan "recept koekje +nootjes -rozijnen".

Vergroot uw zoekopdracht middels wildcards (*):

Een sterretje * toegevoegd aan een zoekterm kan overeenkomen met 4 vier karakters.

Voorbeeld: Probeer post* om poster, postzak of post te vinden..Interessant

Laatste modellen

Klik op deze link voor een overzicht van de modellen die het laatst aan de verzameling zijn toegevoegd.

Gezochte modellen

Klik op deze link om te zien welke modellen nog aan mijn verzameling ontbreken en die ik graag nog eens aan mijn verzameling zou willen toevoegen.

Verzameling verkopen?

Ook gehele verzamelingen, koop ik zo af en toe aan. Dit is echter sterk afhan-kelijk van de staat waarin de verzame-ling zich bevindt, "mint-boxed" (dus in goede staat en met doosje) heeft wat dit betreft sterk mijn voorkeur. U kunt me bereiken via deze email-link

Te koop aangeboden

Mijn dubbele modellen bied ik, tegen gunstige prijzen, te koop aan. Klik op deze link om te kijken om welke modellen het gaat.

Wist u dat?

Een personenauto in 1:87 een lengte heeft van ca. 4,5cm.
Een truck/oplegger meet ca. 16,5cm.

 

Bezoek ook eens onze familiewebsite met de stambomen van onze voorouders
Bezoeker-statistieken